L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi organitza la cuarta edició de la festa Kacu Mensi, l’espectacle per tal de celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona. La festa se celebrarà el proper diumenge 25 de setembre al Teatre Poliorama.

La jornada començarà a les 10 del matí i oferirà tallers i d’altres activitats gratuïtes per a les famílies. Al punt del migdia es donarà inici a l’acte central de la festa on els assistents podran fer un tast d’alguns dels espectacles programats durant aquesta temporada als teatres de Barcelona i conèixer els seus protagonistes. La companyia Sgratta serà l’encarregada de presentar l’acte que s’allargarà fins les 13.30 h.

Comencem amb Clara Gavaldà i Joan Cirera, els components de la companyia Sgratta (creada al 2012) tots dos amb més de 15 anys d’experiència a dalt dels escenaris. També participen en altres companyies com Nets i Polits i DeParranda. Actualment presenten els 2 espectacles de la seva companyia Sol amb la lluna i De que fan olor els pets?, sempre amb molt bon humor, tendres… i moltes sorpreses.

Bona part dels teatres de Barcelona (Atrium, CCCB, Centre Cívic Parc-Sandaru, Eixample Teatre, El Rei de la Màgia, Jove Teatre Regina, La Puntual, Poble Espanyol, Porta4, Romea, Sala Atrium, Sala Fènix, SAT!, Tatarantana, Teatre del Raval i Teatre Poliorama) participen a la festa Kaku Mensi, l’espectacle ’16, ja sigui oferint informació de la programació que tenen prevista per aquesta temporada, com amb una petita mostra sobre l’escenari d’alguns dels seus espectacles. L’entrada a la festa Kacu Mensi l’espectacle és gratuïta.

Us animeu a venir al teatre i a cridar “que comenci, que comenci!”? Les famílies que vulguin assistir hauran de reservar les entrades de manera anticipada a través del formulari d’inscripció que trobaran a la pàgina web de Kacu Mensi: www.kacumensi.cat

Podeu seguir el desenvolupament de la festa a través de les xarxes socials de l’Associació Kacu Mensi: Facebook i Twitter amb el hashtag #kacumensi i #kacumensilespectacle.

SOBRE KAKU MENSI
Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021