La llista

‘Després d’una estada al Teatre Lliure en què va exhaurir localitats, La llista, el primer monòleg de Laia Marull, arriba a La Villarroel el pròxim 13 d’abril i en temporada limitada (fins l’1 de maig, en substitució de l’anunciada La estupidez, de Feelglod Teatro). És, doncs, una bona notícia per a tots aquells que no van tenir accés al Lliure… o per als que vulguin repetir!

És un text de Jennifer Tremblay (El Quebec), que va obtenir el Prix du Governeur Géneral 2008, l’any que es va estrenar. La peça ha estat traduïda a diverses llengües i s’ha estrenat arreu del món. A casa nostra l’ha traduït de l’original francès la Cristina Genebat, molt reconeguda pel rigor i la sensibilitat que posa en les seves traduccions. És una producció de La Brutal.

L’actriu també canadenca Allegra Fulton, molt coneguda i reconeguda al seu país i també a Londres i als Estats Units, la va interpretar l’any 2010 i en va guardar un molt bon record. La seva relació amb Barcelona (és filla de la polifacètica Gloria Montero, que viu aquí) i també la relació de Laia Marull amb el Canadà (les va presentar el seu marit, l’Andreu Tarbet) va fer que es coneguessin, que confinessin i que l’Allegra li preguntés, en una ocasió a la Laia, si li agradaria interpretar aquest paper. ho va acceptar de bon grat!

De la mà de La Brutal, Marull torna als escenaris després d’una llarga absència amb aquest retrat d’un ésser humà que viu en constant estrès, una dona en crisi vital que duu una vida atrafegada que li impedeix prioritzar les coses realment importants.

Si ho desitgeu, podeu recuperar la notícia que vàrem publicar en ocasió de la seva estrena al Lliure:http://tetral.pre.interdigital.biz/ca/noticies/17576/laia-marull-estrena-la-llista-el-seu-primer-monoleg-a-lespai-lliure#.Vv00BvmLRpg

ÚLTIMS DIES PER VEURE ‘INFÀMIA’
Per altra banda, s’acaben les funcions de Infàmia, improrrogable per problemes d’agenda. Després de 73 representacions i més de 22.500 espectadors, aquest darrer projecte del dramaturg Pere Riera protagonitzat per Emma Vilarasau, Jordi Boixaderas, Anna Moliner i Francesc Ferrer, s’acomiadarà de l’escenari de La Villarroel el 10 d’abril. L’obra, que no parla tant de l’ofici d’actor sinó de la feina que fa l’espectador quan va al teatre, ha tingut molt bona acollida tant de públic com de crítica durant la seva estada a la sala. Es tracta del primer text de nova creació i autoria catalana que la sala presenta en la temporada 2015/2016.

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània