La marca Catalan! Theatre, creada per l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) per promoure les arts escèniques catalanes a l’exterior, viatjarà durant el mes de novembre a dos mercats professionals del sector, el Cinars del Canadà i el Mercartes de Sevilla.

Per petició del sector, Catalan! Theatre serà per primer cop del 17 al 23 de novembre a Cinars, la Conferència Internacional de les Arts Escèniques, que se celebra a Mont-real (Canadà). La fira s’adreça als professionals de les arts escèniques que volen donar a conèixer les seves activitats als més de 1.000 acreditats al certamen i trobar eines per facilitar la difusió internacional dels seus projectes. Cinars és la trobada més important del sector al Canadà i pot representar una porta d’entrada per a les empreses i companyies catalanes de teatre, dansa i circ al nord del continent americà.

L’ICIC gestionarà un estand en què participaran dues associacions professionals de l’àmbit de les arts escèniques, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya, que hi representaran tots els seus associats. Alhora, també hi seran les empreses A Portada i Magnètica Management, l’Institut Ramon Llull i el Mercat de les Flors.

D’altra banda, del 19 al 21 de novembre, el mercat d’arts escèniques Mercartes, de Sevilla, comptarà amb un estand Catalan! Theatre gestionat per l’ICIC i l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural.

L’estand acollirà una complerta representació del sector de les arts escèniques de Catalunya a través de la participació de vuit entitats i associacions professionals. Les associacions que hi participaran a través de l’estand Catalan! Arts són les següents: Associació d’Artistes Escènics Transdisciplinaris (AAE); Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPD); CIATRE, Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya; ADETCA, Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya; Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC); Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP); Coordinadora de Sales Alternatives de Catalunya (COSACA) i Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>