La Nau tindrà presència al 2020 Voices International Theatre Festival organitzat pel Jersey City Theatre Center

La Nau Ivanow ens fa saber que tindrà presència al 2020 Voices International
Theatre Festival,
organitzat pel Jersey City Theatre Center. Us reproduïm tot el comunicat, pel seu interès.

COMUNICAT DE LA NAU IVANOW
Amb la voluntat que des de la Nau tenim per generar vincles internacionals, ja fa més d’un any que vam establir una connexió amb el Jersey City Theater Center.

Aquest cap de setmana posem la primera pedra d’aquesta col·laboració en el marc del 2020 Voices International Theatre Festival on dues companyies residents com són Escultores del Aire i Projecte Ingenu seran presents de forma virtual, presentant els seus espectacles.

La Nau també serà present en una de les taules de debat i en d’altres espais on es presentaran les diferents línies de suport a les companyies. Esperem que aquest sigui només un primer pas en aquest nou pont que tot just comencem a transitar de camí cap a Amèrica del Nord.

L’any 2019, la companyia Escultores de l’Aire, va poder viatjar a Estats Units a fer una petita gira gràcies a l’Institut Ramon Llull i a la nostra línia d’internacionalització, allà van poder actuar entre d’altres al Jersey City Theater Center, on van veure molts punts de connexió entre aquest espai i la Nau.

Arrel d’aquest viatge i fent d’ambaixadors de la Nau, van generar un punt de trobada entre l’equip gestor de l’espai nord-americà i l’equip de la Nau on de seguida es va generar una molt bona entesa i molta voluntat de crear projectes de forma conjunta, on companyies d’allà i d’aquí poguessin moure’s per crear projectes de residències i treballar amb altres companyies locals a ambdós costat de l’Atlàntic.

Després de gairebé un any de converses i de virtualitat degut a la pandèmia, aquest cap de setmana posem la primera pedra d’aquesta col·laboració en el marc del 2020 Voices International Theatre Festival on dues companyies residents com son Escultores del Aire i Projecte Ingenu seran presents de forma virtual, presentant els seus espectacles en un paratge tant bonic com el de la imatge que acompanya aquest article. La Nau també serà present en una de les taules de debat i en d’altres espais on es presentaran les diferents línies de suport a les companyies.

Esperem que aquest sigui només un primer pas en aquest nou pont que tot just comencem a transitar de camí cap a Amèrica del Nord.

  • Vaig ser pròsper, Projecte Ingenu – diumenge 18 d’octubre
  • La leyenda del fauno y el viaje, Escultores del aire– diumenge 25 d’octubre
banner fira mediterrània