L'espectacle Les coses excepcionals, amb Pau Roca, obrirà la Sala trono per Santa Tecla

Després d’exhibir Así bailan las putas, la companyia Sixto Paz torna amb l’èxit coproduït amb El Terrat (The Mediapro Studio) Les coses excepcionals. L’obra estrena el segon trimestre de programació a l’Escenari Brossa. La companyia Sixto Paz torna al teatre per portar a escena Les coses excepcionals, l’èxit tant de públic com de crítica protagonitzat per Pau Roca. Aquesta vegada però, ell i Leticia Dolera interpretaran el paper principal en funcions alternes. Leticia Dolera ja havia interpretat el text de Duncan Macmillan al desaparegut Club Capitol, en unes funcions que van exhaurir totes les entrades quan li va prendre el relleu a Roca.

Les coses excepcionals és un monòleg lluminós on l’epicentre és una llista inacabada sobre les coses, petites o grans, per les que val la pena viure. Amb una posada en escena pensada per donar protagonisme als espectadors, l’obra es vesteix de comèdia per parlar de qüestions tan profundes com la depressió o el suïcidi: una catarsi col·lectiva on es desgranen les coses que ens donen la felicitat.

La producció de Sixto Paz i El Terrat estarà del 13 de gener al 7 de febrer a la sala principal del teatre, i les entrades anticipades ja són a la venda.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Del 13 de gener al 7 de febrer de 2021
ESTRENA dimecres 13 de gener
Sala Joan Brossa
Horaris De dimecres a dissabte a les 20 h i diumenge a les 19 h
Preus Dimecres i dijous 18€. Divendres, dissabte, diumenge i festius 20€.
Durada 70 min
Espectacle en català