La Puntual ens anuncia amb molta il·lusió que, a partir d’aquest divendres dia 27, ja tornen a recuperar l’activitat normal. “Començarem el cap de setmana acompanyats per la Cia. La Petita Brownie, que ens representaran l’espectacle Vivaldi, la Cigala i la Formiga”, diuen.  Podeu consultar la resta de la programació al web.

Vivaldi, la Cigala i la Formiga
Cia. La Petita Brownie
+ de 2 anys

El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents en aquesta versió que La Petita Brownie i Cia. fa de la faula La Cigala i la Formiga. La inspiradora composició d’Antoni Vivaldi Les Quatre Estacions serveix de fil conductor i acosta els nens al meravellós món de la música clàssica.
Edat recomanada: +2 anys I Idioma: Català

Horaris
Divendres 27 de novembre a les 18h
Dissabte 28 de novembre a les 12h i a les 18h
Diumenge 29 de novembre a les 12h i a les 17h

PROPERS ESPECTACLES

L’ombra de Pinotxo
Cia. La Puntual
+ de 3 anys

Al final del conte en Pinotxo es va convertir en un nen de debò, i com tots els nens de carn i ossos també es va fer gran. En l’ambient de segona Revolució Industrial, època de grans invents, en Pinotxo ja és gran i des del seu taller ens explica la seva història a través d’ombres xineses, titelles i marionetes. Una versió divertida i poètica del clàssic de C. Collodi.

Horaris

Divendres 4 de desembre de 2020 a les 18 h.
Dissabte 5 de desembre de 2020 a les 12h i a les 18 h.
Diumenge 6 de desembre de 2020 a les 12 h i 17 h.
Dilluns 7 de desembre de 2020 a les 18 h.
Dimarts 8 de desembre de 2020 a les 12 h i a les 17 h.
—————————————————————————

Greta, la Rateta
Cia. La Puntual
+ de 3 anys

La Rateta Greta és tota una artista: malabarista, trapezista, equilibrista… i a més a més escombra aquest teatre. Escombrant sota l’escenari ha trobat… un dineret! El seu amic, el Ratolí Rinaldo, li aconsella que es compri un llacet per a la cua, però la Greta ho té ben clar: el farà servir per muntar un gran espectacle! Avui són les proves per decidir quin dels animals actuarà amb ella. Serà el Gall Ventríloc? O el Porquet Ballarí? El Gos Domador de puces o potser l’Ase Mag? O es deixarà fascinar pel Gat Hipnotitzador?  

Del 18 al 30 de desembre

 

LA PUNTUAL, ESPAI SEGUR

La Puntual s’ha adaptat a totes les mesures de seguretat i higiene estipulades pel Departament de Salut i és per tant, un espai segur.
 • Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada; l’acomodació es farà sota control del personal del teatre per garantir la distància de seguretat.
 • Per la seva tranquil·litat i seguint la normativa vigent, totes les persones que gaudeixin de l’espectacle hauran de portar mascareta.Si pensa que pot tenir símptomes de la Covid-19 o ha estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, NO HA DE VENIR AL TEATRE. Segur que tindrem l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.
 • Si ha adquirit l’entrada i no pot venir al teatre per qualsevol motiu, li facilitarem un canvi de data o li proporcionarem un val per venir en una data que li convingui.
 • En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació programada, li proposarem diverses opcions: canviar les entrades per una altra data, oferir-los un val per les entrades per fer-les servir quan desitgin o retornar-los l’import de les seves entrades.
 • A l’entrada li demanarem que ens faciliti les seves dades de contacte (Nom, Cognoms, Telèfon) amb l’únic objectiu de disposar d’una via de comunicació directa en cas que el Departament de Salut ens ho sol·liciti.
 • Les taquilles del teatre obren una hora abans de la funció. Sempre recomanem la reserva o compra anticipada.
 • La venda anticipada a les taquilles del teatre per a altres sessions es realitzarà fins una hora abans de cada funció i es prega que el pagament es realitzi amb targeta i no amb diners en efectiu.
 • Hauran de complir amb la normativa establerta en el teatre i la indicada pel personal de la sala.
El Teatre seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:
 • Desinfecció i ventilació abans i després de cada representació.
 • Dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada i altres espais del teatre.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
 • L’ocupació màxima dels serveis (WC) serà d’1 grup familiar.