Snorkel Cia. La Virgueria

Els dies 27 i 28 de febrer, en un avançament a la Primavera, la Sala Trono de Tarragona oferirà Snokel, de la companyia La Virgueria,

L’obra ens presenta un grup de convidats que ningú no coneix, optimistes i ridículament pacients, que arriben a una festa que ja ha acabat. I aleshores escuren el cul de les ampolles i pessiguen dissimuladament les restes de pastís que d’altres no han volgut. I observen les taques enganxoses sobre la moqueta. I somriuen perquè saben que un cop acabada la festa ja no hi ha res a perdre… Snorkel és una clatellada irònica i divertida a la nostra manera de viure i de relacionar-nos entre nosaltres.

 

Presentació de l’espectacle, per la companyia

Ja comença a fer temps que La Virgueria persegueix aquells dramaturgs que considera més interessants de l’escena contemporània i, sense cap mena de dubte, l’Albert Boronat és un d’ells, dels més destacats segons la nostra manera d’entendre el teatre. L’Albert traspassa l’esfera d’allò quotidià i, a través d’un sarcasme molt personal, desgrana com ningú el món on vivim i les relacions que establim entre nosaltres. Aquest text que ens ha escrit dialoga directament amb l’espectador i ens qüestiona a tots plegats, per més que, a vegades, sembli que se’n fot de tot i de tothom.

Snorkel és el resultat d’un procés que per a la companyia ha estat completament nou i, també per això, totalment apassionant i enriquidor. El text que ens presenta l’autor és un repte per a tot l’equip, que exigeix una mirada diferent, una mirada que per a nosaltres és nova. I alhora, representa un desafiament seguir mantenint l’essència que fa característica la companyia, el que ens agrada anomenar llenguatge “virguero”.

Snorkel és una clatellada irònica a la nostra manera de viure, de relacionar-nos entre nosaltres i de fer-ho com a espècie amb la Terra que ens acull. Un text brillant, amb personatges que viuen les nostres vides, que sobreviuen perseguint la pastanaga d’una festa que, ho vulguem acceptar o no, ja s’ha acabat.

La Virgueria

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021