La Sala Fènix s’estrena al Festival Grec de Barcelona aquest estiu 2020 amb una espectacle de Ràdioteatre titulat Bitàcora de ida y vuelta, una peça radiofònica que parla sobre Miguel de Molina, famós cantant malagueny exiliat a l’Argentina des de l’any 1941 i fins a la seva mort, perseguit pel franquisme per homosexual i republicà.

La peça ha estat escrita i dirigida per Felipe Cabezas, amb música original de Pere Cabaret i l’actuació protagonista de l’actriu cantant catalana Aleyda Puerto, acompanyada en el repartiment perAlba Valldaura, Elena Visus i Felipe Cabezas. Bitàcora de ida y vuelta és una producció de la Sala Fènix i Suika.

Aquesta versió de radio es podrà sentir a partir de el dilluns 13 de juliol a les 21h, en una estrena digital en conjunt al web de la SALA FÈNIX i al web de ELS TEATRES DE PROXIMITAT, un web creat pel conjunt pels teatres de petit format que són part del Festival Grec 2020 i estarà disponible online a les dues webs fins al 31 de juliol (data final del Grec 2020).

Més informació sobre la proposta, aquí