La Fènix Streaming serà possible gràcies a el portal català SCENIKUS STREAMING, una plataforma de venda i distribució d’espectacles en línia, que en temps de pandèmia ha evolucionat a una nova versió de vídeos streaming. Des de la seva web han transmès espectacles de Circ de el Sol, Rolling Stones, Bruce Springsteen, etc. i actualment es presenten com una alternativa per a les companyies locals amb el seu sistema fàcil i intuïtiu. La Fènix ens explica el seu nou programa en aquest COMUNICAT: 


LA FÈNIX I SCENIKUS STREAMING
Començarem aquesta col·laboració amb 3 espectacles molt habituals de la Sala Fènix: el 12 de juny tindrem MIRTA A ESPERA d’Ángela Palacios, espectacle que estava en plena temporada al març quan es va declarar l’estat d’emergència i torna per donar un tancament en línia al seu temporada. 
Després, el 19 de juny serà el torn de L’ASSASSÍ IMPREVIST d’Albert Requena, còmic català dirigit en aquesta ocasió per Montse Bonet. I per tancar aquesta primera etapa vindrà el divendres 29 CÁNDIDA d’Anna Tamayo, espectacle feminista que ha estat a la Fènix en DUES temporades.

Totes les activitats seran a les 21h, tindran una durada d’1 hora, amb una benvinguda de el públic (virtual) per part de personal de la sala, l’espectacle a si, que estarà adaptat per ser gravat, amb una interacció especial cap a la càmera i finalment una ronda de preguntes en un xat en directe.

Tots tres són monòlegs, i  per tant compleixen amb les normatives de distanciament social.   Els Streaming en directe tindran un preu promocional de 1,99 € (PayPal i targetes), un preu que pretén arribar a milers d’espectadors no tan sols a l’Estat espanyol sinó també a Llatinoamèrica gràcies al seu potent servei de tecnologia LIVE STREAM D’AMAZON WEB SERVICE. Aquest és el primer pas d’una col·laboració que més endavant inclourà títols de lloguer, marxandatge i accés streaming a les obres en cartellera quan es recuperi l’activitat amb normalitat.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
-Divendres 12 juny 21h
MIRTA A ESPERA: https://streaming.scenikus.com/producto/mirta-en-espera/

-Divendres 19 de juny
EL ASESINO IMPREVISTO: