Bomber [s]

La Companyia Barna Bé porta a la Sala Trono de Tarragona la seva proposta  Bomber[s], un text deJean-Benoit Patricot, que interpretenMariantònia Salas i Salvador Miralles. La direcció i traducció han anat a càrrec de Jordi VIlà.

Expliquen que Bomber[s]és molt més que una peça teatral. L’amor, el desig, el consentiment, l’abús, el desdeny… Bomber[s] ens enfronta a una realitat amb la qual ens podem sentir tots identificats d’una manera o altra. Quan el poder de la paraula t’abandona i el NO no pot ser concebut com a resposta, l’abús de poder entra en joc. Una obra que qüestiona els rols socials i sexuals de l’home i la dona d’avui i d’aquí i exposa la complexitat de les relacions amoroses i sexuals i la importància del consentiment i l’acord entre iguals. Però, com es pot dir “no” si no es troben les paraules per fer-ho?

OPINIÓ
“Bomber[S] ho té tot. Un text que és una meravella i que és capaç d’explicar un gran drama de forma gens lacrimògena. Un text que denuncia i fa mal, perquè el que denuncia és el pa de cada dia. Veure-ho en escena ens fa revoltar.” 

Nicolas Larruy (EspectáculosBCN)

Només els dies 30 i 31 de gener. Entrades, aquí

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021