Davant la situació extraordinària que estem vivint, la Sala Versus Glòries us vol tenir  aprop. I ens ha enviat aquest Comunicat, per fer-vos arribar la seva proposta, a més de la nova pàgina web On el teatre batega:

COMUNICAT DE LA SALA VERSUS GLÒRIES
Aquesta és una edició ben especial del Festival Grec, adaptada a les noves circumstàncies que ens ha deixat la crisi de la COVID-19, i amb unes novetats que ens apropen encara més, i de manera diferent, a la cultura i al teatre.

Les sales de proximitat de la ciutat, que hem hagut de suspendre espectacles programats a l’edició d’enguany del Festival Grec, hem impulsat un projecte virtual conjunt que ens permet mantenir la participació al Festival. Es tracta d’una plataforma en línia i una pàgina web on cadascuna de les sales involucrades compartim les activitats que farem durant el mes de juliol vinculades a l’Amèrica Llatina

En el nostre cas, i de la mà de l’Abel González Melo i Dagoberto Rodríguez, viatjarem a Cuba amb l’espectacle Fuera del juego que arribarà físicament al nostre teatre la primavera del 2021.

Us convidem doncs a acompanyar-nos en dos trobades virtuals via zoom al voltant de l’obra i el teatre cubà.

La inscripció a les activitats és totalment gratuïta.

*Dimarts 14 de juliol, 19 h El artista cubano entre el miedo y el poder
Una reflexió a partir de l’espectacle Fuera del juego. Col·loqui amb la companyia.
Més informació i inscripcions AQUI
*Dimarts 21 de juliol, 19 h Sociedad, política y teatro en la Cuba actual
Xerrada amb el dramaturg i director Abel González Melo.
Més informació i inscripcions AQUI
On el teatre batega
Els teatres de proximitat ens hem unit per presentar una nova pàgina web i un segell comú amb el lema “on el teatre batega”

Després de molts anys treballant plegats en diferents campanyes culturals del país, els Teatres de Proximitat hem decidit fer un pas endavant i treballar plegats sota un mateix paraigües, un segell, destacant la singularitat de la vivència del teatre de prop. En aquests teatres, gràcies a la proximitat de la platea amb l’escenari, el públic viu una experiència immersiva que la converteix en inoblidable. Sota el lema On el teatre batega es vol destacar la proximitat com a eina capaç de despertar els sentits del públic, fer sentir les emocions a flor de pell, commoure, en definitiva, sentir-se vius.

Aquesta és doncs no només una pàgina web on se centralitzarà, ara per ara, tota la informació de les activitats al voltant del Festival Grec en línia, sinó també l’aparador d’activitats i campanyes dels teatres de proximitat en el seu conjunt.

Benvingudes i benvinguts a www.teatresdeproximitat.cat

Un projecte desenvolupat amb la col·laboració del GREC Festival de Barcelona i ADETCA, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya.

Tota la informació a www.salaversusglories.cat

 

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021