Mag Lari a la funció benèfica de La Vampira del Raval.

És ja el musical sorpresa d’aquesta temporada a la cartellera de Barcelona (un “sleeper”, com en diuen els aficionats al gènere). La Vampira del Raval va estrenar-se a finals de desembre i encara ocupa el Teatre del Raval penjant el cartell d’exhaurides les localitats mentre els veïns del barri contemplen sorpresos cada tarda les llargues cues que es formen a la Plaça del Padró.

Després de passar per la taula de diversos programadors, que no veien gens clar recrear a escena les maldats d’Enriqueta Martí, el musical burlesque amb text de Josep Arias Velasco i música d’Albert Guinovart ha trobat casa al cor del Raval, ben a prop del pis on es van cometre les atrocitats infanticides.

Per conmemorar els 100 anys de la detenció d’Enriqueta, un 27 de febrer de 2012, ahir al vespre La Vampira del Raval va celebrar una funció benèfica amb la recaptació destinada a la Fundació Social del Raval. El personatge de ficció redimia, en certa manera, el mal que al barri va ocasionar l’autèntica Enriqueta.

Entre els assistents a la funció especial s’hi van poder veure gent del món de la faràndula com Ángel Pavlovsky, Mercè Sampietro, Andreu Buenafuente, Edu Soto, Sílvia Abril, Jordi Rios, Mònica Pérez, el Mag Lari, Fermí Fernández, Pep Plaza o Oriol Cruz. Tampoc s’ho van voler perdre el professor Sebastià Darbó, la model Judith Mascó, la periodista Elisenda Roca i la cuinera Carme Ruscalleda. Tots ells van rebre un CD promocional de l’espectacle, amb els temes Carrerons de Barcelona, La Vampira del Raval i Quines Penques. La companyia ha anunciat que en breu editarà el CD del musical complet amb tots els temes.

Les empreses que van col•laborar en la funció benèfica són: El Periódico, Casa Leopoldo, Octubre Teatral, XplotaMagazine, Maset, Som.cat, Col•legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Fred Perry, Flors&Go!, Xtrategium, Fonamentum i el Teatre del Raval.