La Vampira del Raval, avalat per la crítica i el públic com l’espectacle revelació a Barcelona de la temporada teatral 2011-2012, farà la seva darrera representació el proper 29 d’abril, després de gairebé cinc mesos de presència al Teatre del Raval.

Durant aquest temps, quasi 10.000 persones, amb un mitjana d’ocupació del 95%, han vist l’espectacle que relata, en clau de musical burlesc-tragicòmic, la tenebrosa vida de l’Enriqueta Martí, personatge real que segrestava, prostituïa i sacrificava nens i nenes del barri del Raval, a fi de satisfer les necessitats eròtiques i terapèutiques de la bona societat barcelonina.

L’espectacle, estrenat el passat 16 de desembre al Teatre del Raval, ha posat el cartell d’entrades exhaurides quasi tots els dies d’exhibició. Basat en un text de Josep Arias Velasco amb música d’Albert Guinovart i direcció de Jaume Villanueva, La Vampira del Raval està protagonitzat per Mercè Martínez en el paper de la Vampira. També formen part del repartiment els actors Mingo Ràfols, Jordi Coromina, Roger Pera, Lluís Parera, Valentina Raposo i Óscar Muñoz, que substitueix Pep Cruz, que, per altres compromisos professionals, va haver de deixar la companyia a principis del mes de març.

FUNCIÓ EL DIA DE SANT JORDI

El proper dilluns 23 d’abril, Sant Jordi, el Teatre del Raval obrirà les seves portes per a fer funció normal de l’espectacle, a les 20:30h. Quan tots els teatres es tanquen… s’obre el cau de l’Enriqueta Martí, s’obre el cau de La Vampira del Raval, al carrer Sant Antoni Abad, 12.