Tot sembla que es va arreglant a poc a poc. Avui, l’Almeria Teatre ens ha enviat un Comunicat on ens fan saber que obriran dilluns que ve. I porten novetats! Us el reproduïm:

COMUNICAT DE L’ALMERIA TEATRE
L’Almeria Teatre torna a obrir les portes! I ho fem amb totes les mesures de seguretat per garantir #culturasegura. Després d’aquests mesos tancats per la pandèmia de la Covid-19, tornem amb alguns espectacles d’abans del confinament, i hem programat d’altres que ben segur us faran passar una bona estona, que és el que ara tots volem.

Tornem els dilluns, a les 21h amb Records a Broadway, l’espectacle que versiona més de 30 temes del teatre musical a quatre veus. L’espectacle dona a conèixer les diferents etapes de Broadway des del seu naixement, passant per la seva època daurada i fins a l’actualitat, i ho apropa d’una manera íntima als espectadors.

Els més de trenta temes són interpretats, ballats i acompanyats instrumentalment en directe pels quatre actors. Les melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l’escenari en català en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical, un autèntic tresor cultural dels nostres temps.

I NEIXEN ELS ‘FORA DE SÈRIE’
Són cinc propostes de diversos gèneres (teatre, música i comèdia), que conformen la programació de l’Almeria Teatre per a la darrera franja horària del vespre de la temporada 2020-2021.

Sota l’epígraf Els Fora de Sèrie presentem uns espectacles de qualitat i apropem al públic el millor que s’està fent a casa nostra.”

Records a Broadway   – tots els dilluns a les 21hs. Melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l’escenari en català en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical, un autèntic tresor cultural dels nostres temps.

Música a l’Almeria – tots els dijous a les 22hs. Balaio Producciones i Escenamusic s’uneixen i ens porten un cicle de concerts de música de gran varietat:

15 octubre
UAL·LA! – PRESENTACIÓ ¡PLAY!

22 octubre
PAULA VALLS & JOLLY DAMPER – JELLFISH REBIRTH

29 octubre
MÛ MBANA & CRISTÓBAL MONTESDEOCA
PRESENTACIÓ MORNAS KHU NGHUNI NGHUNIDURAS

5 novembre
LEITON – PRESENTACIÓ APARECIDAS

12 novembre
ALESSIO ARENA & GIANCARLO ARENA

19 novembre
JÚLIA COLOM & TONI VAQUER

26 novembre
SALAZAR- BEGO SALAZAR & XAVI LLOSE


Impro a Gogó
 – divendres alterns a les 22hs. Improvisació en estat pur on el públic tria en tot moment el que passarà.

?Ziuq – El Gran Concurso – dissabtes alterns a les 22hs. Un espectacle de comèdia presentat per Jordi Merca i on guanya l’equip que pressiona abans el polsador.

TAP Jams – el 25 d’octubre, el 22 de novembre i el 27 de desembre a les 19hs. Sessions improvisades de claqué el darrer diumenge de cada mes.


 Més informació aquí