Si no hi ha novetats, la programació de gener de l’Antic Teatre ens comunica que tira endavant amb tot el previst i, des del dimarts, 12, amb Roger Pelàez (acompanyat per Vidal Soler a la guitarra) i Mandonguilles de frenillo.

En paral·lel, les sales de teatre de proximitat de Barcelona segueixen oferint l’abonament de temporada que permetrà els espectadors visitar tots els espais amb descompte i que s’adquireix al web d’#onelteatrebatega. I, a més, segueix el compte enrere per a la nova etapa del festival d’arts vives SÂLMON<, la 9a edició del qual arriba, del 17 al 21 de febrer, en governança compartida entre l’Antic Teatre, Graner, La Caldera i la Poderosa.

Pel que fa a l’afectació de l’espai a causa de les darreres mesures Covid-19 a Catalunya,  el bar de l’Antic Teatre seguirà tancat fins al diumenge, 17 de gener (inclòs).

AVANÇAMRNT

Durant el primer mes de 2021, a l’Antic Teatre es podran veure, per primer cop a Barcelona,

  • LIFE (de cómo los árboles nos salvaron la vida), de HUI BASA amb direcció i dramatúrgia de Lali Álvarez Garriga. L’agrupació va mostrar-la en procés al Grec 2020 i torna a l’Antic Teatre per estrenar la peça, rere l’èxit de fa tres temporades de BARCELONA (contra la paret).
  • Urša Sekirnik i Joana Serra mostraran FENT CUA (estrena a Catalunya), una peça itinerant i amb un aforament molt reduït entorn de la pausa, el temps suspès i la relació amb els cossos.
  • Finalment, Carmelo Salazar presentarà un programa dobleFin del mundo B (que ja vam veure a l’edició anterior del festival SÂLMON<) i Documento/a, entorn de l’estètica de la desgràcia.

Podeu obtenir la informació detallada de tots els espectacles a:

Nova web 9è SÂLMON< (line up i text presentació festival, per Fernando Gandasegui)

Web Antic Teatre

Web Sales de proximitat de Barcelona – On el teatre batega

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021