L’Associació Actua Ajuda Alimenta, impulsada per l’actriu Nora Navàs i el músic Sergi Cochs, realitzarà la setena entrega d’aliments a Barcelona a les treballadores i els treballadors de la cultura, aquest dimarts 12 de gener, a partir de les 13 h. Aquest cop, el protagonista serà el cinema i l’entrega tindrà lloc a la seu de l’Acadèmia de Cinema Català i de la SGAE. Els organitzadors prepararan les cistelles d’aliments (a partir de les 9.30 del matí) al Passeig de Colom, 6, a Barcelona.

#AAA / Actua Ajuda Alimenta és una associació que dóna suport a professionals de el sector cultural i les indústries creatives que arran de la pandèmia han entrat en una profunda crisi, demostrant una vegada més la fragilitat que pateix el sector.
A cada lliurament mensual recreen accions artístiques per visibilitzar encara més el complicat moment que travessen.

Aquest cop, actrius i actors de cinema i teatre recitaran textos escollits per ells mateixos: clàssics, d’autoria pròpia, poemes, fragments de novel·les, de cançons, de guions … “Volem que donin curs a la seva creativitat!”, expliquen.

#AAA Actua Ajuda Alimenta, guardonada amb el Premi González Sinde de l’Acadèmia de Cinema, ha repartit fins al dia d’avui més de 2.000 cistelles d’aliments entre Barcelona i Madrid (en col·laboració amb el Banc dels Aliments i gràcies a donacions de particulars i empreses). “El nostre somni és que molt aviat aquests repartiments deixin de ser necessaris. Però, mentrestant, seguirem donant suport a aquest castigat sector de totes les formes possibles,” expliquen, de l’AAA. I continuen: “Volem agrair especialment les aportacions de persones anònimes. I esmentar a empreses que també han col·laborat, com Focus, ADETCA, La Cúpula Music, Entradas.com, Oficina de La Caixa de Sant Cugat, Microfusa i Sunmusic (Festival Canet Rock). Les seves ajudes ens impulsen a seguir treballant. Saber que aquestes entitats ens donen suport i confien en Actua Ajuda Alimenta, reforça les nostres iniciatives a tots els nivells. I corrobora el nostre lema: Junts podem salvar la Cultura.

REPRESENTANTS I ASSOCIACIONS QUE HAN CONFIRMAT LA SEVA ASSISTÈNCIA:

Isona Passola – Presidenta de la Acadèmia del Cinema Català
Montse Majench – Vicepresidenta de Dones Visuals
Nora Navas – Actriu i responsable de Actúa Ayuda Alimenta en les àrees del cinema i teatre
Àlex Casanovas – President de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya
Ariadna de Guzmán – Representant de La Farándula
Mercè Sarrias – Guionistes Associats de Catalunya
Aina Clotet – Actriu
Marcel Borràs – Actor
Maria Molins – Actriu
Cristina Brondo – Actriu i voluntaria de Actúa Ayuda Alimenta
Marc Martínez – Actor i director
David Bagés – Actor
AISGE (representantei por confirmar)