Imatge de Cor de Teatre a 'Allegro', de Paco Mir

La nova programació estable del Teatre L’Auditori que engega el proper 7 de febrer arriba carregada de grans noms del món de la interpretació, en una cartellera formada per set propostes de qualitat a uns preus assequibles.

L’espectacle que obrirà la temporada el mateix 7 de febrer és Allegro, de la Cia. Cor de Teatre i sota la direcció de Paco Mir. És un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella. El 22 de febrer arriba L’Orfe del Clan dels Zhao, dirigida per Oriol Broggi i amb un gran repartiment amb cares molt conegudes del món del teatre, del cinema i la televisió.

Ja el 15 de març serà el torn de Mario Gas i Vicky Peña que oferiran El largo viaje del día hacia la noche. El 18 d’abril és un dia per a tota la família, que podran disfrutar plegats de Gisela y el libro màgico en el marc d’un cap de setmana del tot familiar on l’endemà, el dia 19, es presentarà Constelaciones, una producció d’Aracaladanza.

El 25 d’abril, concert d’Amaia Montero i els 30 i el 31 de maig s’estrenarà la segona gran producció del grup de la casa, Cornellà Teatre de L’Auditori, que posaran en escena El retaule del flautista.

Les entrades ja estan a la venda a www.auditoricornella.com amb la possibilitat d’adquirir abonaments especials per a tots els espectacles i també un abonament especial per Gisela+Constelaciones a un preu de 20€.

  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón