Les cies El Eje i El Martell seleccionades per formar part d'El Cicló, del Tantarantana

El Tantarantana comunica que les dues companyies seleccionades per a formar part del Cicle de Companyies Independents en Residència EL CICLÓ, durant el període 2017 – 2020 són les companyies El Eje i Cia El Martell.

Aquestes dues companyies han estat escollides d’entre una veintena de propostes valorades pel comité de selecció. Durant la propera temporada, Cia Martell i El Eje acompanyaran a Cia Casa Real, Col·lectiu La Santa i Obskené dins la quarta edició d’EL CICLÓ.

EL CICLÓ és un projecte impulsat pel Tantarantana des del 2014 amb la voluntat de donar suport a col·lectius teatrals actius i emergents que treballen de forma independent i autogestionada. Durant tres anys s’ofereix a cada una de les cinc companyies residents un espai d’assaig i l’acompanyament artístic i tècnic necessaris per crear, produir, comunicar i difondre un espectacle cada any, que s’exhibirà dintre de la programació estable del teatre.

Les companyies seleccionades compten amb espais d’assaig, producció executiva, acompanyament artístic i tècnic, suport econòmic a la producció i recolzament per poder portar de gira els seus espectacles. També treballen en residència per desenvolupar i presentar espectacles de nova creació units per la recerca de noves maneres d’expressar la contemporaneïtat i de relacionar-se amb el públic abans, durant i després de l’espectacle.

L’objectiu d’EL CICLÓ és afavorir el procés de recerca, investigació i creació de cinc companyies i així contribuir a consolidar el seu procés de professionalització facilitant el contacte amb les xarxes de difusió i exhibició del sector teatral. També ofereix un espai de formació i de diàleg entre les cinc companyies, les companyies i la sala, i les companyies i el públic, per tal d’adquirir i consolidar durant els tres anys de residència les eines que faran servir posteriorment per assolir nous objectius en la seva trajectòria professional.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>