Després de Babet, cuina a tres veus que va ser el seu primer espectacle i el que va unir a Elia Corral, Anna Ponces i Maria Viñas com a companyia, el trio Les Cot torna als escenaris de la mà de Paul Berrondo amb el musical París.
L’espectacle s’estrenarà a l’Almeria Teatre el proper dilluns 8 d’octubre.

París, que té l’humor com a protagonista, és un musical molt personal en el què parlen de les coses que els passen i les mouen; del que les toca profundament per a bé i per a mal.

L’EQUIP
Després d’una trobada de Paul Berrondo amb la companyia, el setembre 2017 s’inicia el treball de creació de París. Ell s’incorpora com a dramaturg i director i Jose Novoa s’uneix al projecte com figurinista i escenògraf. L’equip el completa l’Óscar Peñarroya creador de la música i director musical, en Cèsar Aparicio com a lletrista, la Fàtima Campos Trepat com a coreògrafa i la Mar Maestu com a intèrpret, en substitució de l’Anna Ponces que ho havia treballat a l’inici.

L’ARGUMENT
Al musical, tres amigues surten cap a París amb un objectiu molt concret: fer realitat el somni d’una d’elles. Però el que els passarà de camí farà que es converteixi en un viatge a contrarellotge que obligarà les tres protagonistes a enfrontar-se amb elles mateixes, els seus fantasmes, les seves obsessions i les seves pors. A vegades fugir a tot gas de la rutina té un preu que s’ha de pagar tancant ferides velles i obrint-ne de noves.

Aquest viatge es convertirà en una comèdia negra musical, plena de realisme màgic, amb tota la força que li ofereix la música en directe a tres veus.

En paraules del director, “un musical és un viatge diferent. Sonen un parell de notes i ja hi ets… olors… records… moviments… És un llenguatge que et permet ampliar allò que vols expressar… És una necessitat… És com fer l’amor… És un objectiu… És l’amistat… És una cançó… Ets tu… Soc jo… És un nen… És un monstre… És una gran ciutat… Fa pudor… És un llarg viatge… Sempre ens quedarà… PARÍS”.

SOBRE LA COMPANYA
El trio Les Cot va néixer amb la creació de Babet, cuina a tres veus, un muntatge que les va permetre endinsar-se en el seu món de fantasia més esbojarrada. Batet… es va estrenar el juliol de 2013 al Maldà i posteriorment va fer temporada d’èxit al 2013 – 2014 al Versus Teatre.

Ara, després de 4 anys, Les Cot tornen amb aquest musical que té el millor dels avals: la ciutat de París de fons!