Monòlegs a la plaça/Nus Cooperativa

MONÒLEGS A LA PLAÇA és un espectacle de teatre fòrum on es plantegen diverses situacions de violència i opressió entorn el gènere o la orientació sexual, entre d’altres, i el públic pot participar, ja sigui des de la plaça o des de casa, en com resoldria o abordaria aquella situació de violència si hagués estat present.

L’espectacle es basa en tres situacions complicades on els personatges ens expliquen què els ha passat i quin dilema els ha sorgit davant la violència que han viscut. El públic, a través d’una aplicació, vota què hagués fet en aquell cas i a partir d’aquest punt s’inicia un debat o fòrum. En aquest cas, el públic podrà participar online en una plataforma que s’obrirà a partir de l’1 de juliol.

Amb MONÒLEGS A LA PLAÇA s’intenta anar un pas més enllà i passar del click a l’acció: compartint opinions i generant debat entorn algunes situacions masclistes/LGBTIfòbiques a l’espai públic. Un espectacle on reflexionem juntes i on passem del desig de fer alguna cosa a l’acció.

L’espectacle es va gravar en un escenari exterior del barri del Raval i a partir del dia 1 de juliol, i fins el 12, es podrà veure per internet. Les entrades, a 5 €, ja són a la venda aquí.

ESPECTACLE SOLIDARI PER AL BARRI DEL RAVAL

El Raval és un barri amb un potent engranatge de solidaritat veïnal, però arran de la crisi derivada de l’estat d’alarma, les xarxes de suport estan desbordades.

Des del Teatre Tantarantana hem estat sempre implicats amb el barri, sobretot a través del projecte comunitari PI(È)CE, i com a veïns del Raval no podíem quedar-nos sense fer res. Per aquest motiu, hem engegat el challenge solidari amb el qual, a través del teatre, recaptarem fons que aniran destinats íntegrament a la Xarxa de Suport Mutu del Raval. Li diem challenge perquè és una iniciativa que pretén continuar viva a través d’altres entitats culturals: nominarem a altres teatres del barri per tal que s’animin a fer la mateixa acció i seguir ajudant als col·lectius del barri que vetllen per la vida de totes.

COM FUNCIONA?

Compra una entrada solidària a 5€ i el primer dia de funció (1 de juliol) rebràs un correu electrònic amb un enllaç per poder veure l’espectacle online. Aquest enllaç serà vàlid fins l’últim dia de funcions (12 de juliol a les 23:59h).