«Suite Toc núm 6» ,de Les Impuxibles, inaugurarà el FITT

Torna el Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), per omplir la ciutat d’experiències. Del 25 al 29 de juny Tarragona serà un centre de creació contemporània que convidarà al públic a redescobrir el teatre i a viure una experiència immersiva i sensorial. I com que novolen que us el perdeu, enshan enviat aquest Comunicat:

Viu tota l’experiència del FITT per només 50€

El FITT s’acosta. Del 25 al 29 de juny Tarragona serà un epicentre d’agitació teatral. Una experiència que et convida a establir noves relacions amb el teatre. A redescobrir-lo. 11 espectacles de procedències molt diverses (Barcelona, Málaga, Nova York, Israel, França, Regne Unit o Madrid), que trenquen, traspassen, barregen disciplines i fan que siguem molt més que espectadors. Vine i coneix les companyies i els programadors, gaudeix dels sopars tarragonins, dels vermuts teatrals, dels workshops. Tota l’experiència del FITT per 50 euros fins al 16 de juny. T’ho perdràs?

 

Aquesta és ja la sisena edició del festival de noves dramatúrgies organitzat per la Sala Trono,que enguany compta amb un total d’onze representacions, una estrena mundial i sis obres a concurs, de procedències molt diverses (Barcelona, Màlaga, Nova York, Israel, França, RegneUnit o Madrid).

També es mantenen les activitats paral·leles a la programació, com els workshops, els vermuts teatrals o els sopars entre funció i funció, així com un programa per a professionals que permet connectar a programadors internacionals amb creadors i artistes per promocionar les seves obres.

ESPECTACLES PROGRAMATS

Us fem un petit avançament dels espectacles que presenta el Festival:

SuiteToc núm6, de la companyia Les Impuxibles, dirigida per Clara i Ariadna Peya, inaugurarà el FITT el dimarts 25 de juny a les 21.30 h al Teatre Metropol.

What Does Stuff Do?, del britànic Robin Boon Dale, serà la primera obra a concurs i es podrà veure dimecres 26 a les 19.00 hores al Palau Firal. El mateix dimecres serà també l’estrena mundial de Tiestes, una coproducció del FITT dirigida per Iñigo Rodríguez-Claro. L’espai escollit és la capçalera del Circ i hi haurà dos passis, a les 21 h  i a les 23 h.

Dijous 27 serà el torn d’Ondine al teatre El Magatzem a les 19 hores i Piti Peta Hofen Show a les 21.30 h al Metropol. La primera és una peça de dansa de les premiades creadores Mónica Runde, Elisa Sanz i Inés Narváez Arróspide. La segona és un espectacle de circ de la companyia Los Putos Makinas, procedent de França però amb artistes de Brasil, Espanya i Alemanya.

I el divendres 28 a les 19 hores al Palau Firal es farà la preestrena de Richard III And the’ve Never Heard Of Lofe de Paula Ribó i Bárbara Mestanza sota la direcció del novaiorquès JasonTrucco.

Després, a les 21.30 h al Metropol,el públic podrà gaudir del virtuós malabarista tecnològic Kulu Orr. Aquest director i artista multidisciplinari portarà a Tarragona Control Freak, on demostrarà les seves habilitats amb l’humor, la música, el circ i la tecnologia capdavantera.

Dissabte 29 al teatre El Magatzem a les 19 h  serà el torn d’Alberto Cortés, que oferirà un espectacle de la modalitat ‘work in progress’ anomenat El ardor, que comptarà amb la participació d’adolescents i avis de Tarragona.

Tancarà el festival l’espectacle d’Agnès Mateus i Quim Tarrida Rebota rebota y en tucara explota, que entre d’altres va rebre el Premi de la Crítica 2017 com a millor espectacle de noves tendències i el Butaca 2018 a les noves aportacions escèniques. Es podrà veure al Metropol dissabte 29 a les 21.30 h.

Si voleu l’abonament a 50 euros, premeu aquí

Les entrades,amb un preu d’entre 16 i 12 euros, estan a la venda a la pàgina web del FITT: www.fitt.cat

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here