El món de la cultura, organitzat en una nova Assemblea de Treballadors de la Cultura, convoca el divendres dia 20 de novembre a les 19:00 h, una Vetlla d’Espiritualitat i d’Art en què la lectura de textos bíblics donarà pas a diverses manifestacions artístiques. L’acte tindrà lloc a l’Església de Santa Anna de Barcelona.

Entre els participants hi haurà l’actiu Imma Colomer, el baríton Enric Castignani, les SeyPey (Yolanda i Kathy Sey amb Ariadna i Clara Peya ); l’entitat ARTransforma – Premi Innovació Educativa Barcelona 2019; l’actor Moha Amazian de ‘La Viciosa’; el compositor Antoni Olaf Sabater; el Col·lectiu Comando Señoras,format per 25 dones del mon de les arts escèniques i l’audiovisual; Marc Vilajuana. Artista multidisciplinar; Oriol Sabaté, artista de circ  i el Teatre Nacional de Catalunya que, amb Davide Carnevali se sumen a l’acte cedint especialment per a l’ocasió el text Poesia per l’Zlatan, un dels deu monòlegs del Decameró.

Amb aquest acte religiós que acull manifestacions culturals, l’Hospital de Campanya de Santa Anna, es vol solidaritzar amb la justa reivindicació de la cultura com a bé essencial tot reclamant també l’obertura de les sales, fent-se ressò del sentir de molts creients. La cultura, com les escoles i les esglésies, s’ha mostrat segura i – com diu el Síndic de Greuges – necessària per al benestar emocional de la ciutadania.

Seguint la darrera normativa per a actes de culte l’aforament màxim serà de 100 persones. L’acte, que tindrà com a leit-motiv Junts en la diversitat a favor dels més vulnerables, es retransmetrà en streaming perquè el pugui seguir tothom qui ho desitgi.