ra i plàstica de cabosanroque al TNC
L’exposició No em va fer Joan Brossa s’ha instal·lat aquest dijous a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, i es podrà visitar fins a l’1 de setembre. És un projecte expositiu d’art sonor creat per cabosanroque i que explora la prosa més desconeguda del poeta Joan Brossa. L’exposició forma part del programa del festival d’estiu Poesiai+  que enguany també destacarà la figura del poeta.
No em va fer Joan Brossa és una gran instal·lació sonora i plàstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als que fa referència Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50. A més a més, es poden escoltar diferents fragments de la poesia escènica de la mateixa època, farcida d’al·literacions. La intenció és crear una nova prosa objectual, d’interpretació lliure, que substitueixi els textos originals, però que alhora conservi oberta la potencialitat del seu significat i doni a l’espectador la llibertat de poder extreure’n la seva pròpia interpretació.
L’exposició incorpora dues aplicacions Paisatges plàstics i Paisatges sonors, que poden descarregar-se de forma gratuïta, i permeten a l’usuari apropar-se al món poètic de Joan Brossa i de cabosanroque.  Mitjançant les noves tecnologies es pretén fer interactuar a l’usuari, qui pot descobrir processos de creació artística creant els seus propis paisatges plàstics i sonors.
L’obra ha estat produïda per cabosanroque, el festival Temporada Alta, el Teatre Nacional de Catalunya, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació Lluís Coromina. Aquest projecte va obtenir una de les beques per a la recerca i la creació en l’àmbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l’any 2016.