Els fonaments de la interpretació” de Schuler i Harrer, a la venda

L’Institut del Teatre i Angle editorial coediten Els fonaments de la interpretació, un assaig de Margarete Schuler i Stephanie Harrer amb traducció dels professors de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Christian Atanasiu i Gemma Sangerman.

El llibre s’adreça tant a persones que volen iniciar-se en el camp de la interpretació actoral, ja sigui en escoles o per lliure, com a professors de la matèria. El mètode d’interpretació i la didàctica han estat desenvolupats a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Ernst Busch de Berlín, d’on són professores Schuler i Harrer.

A partir dels conceptes de Bertholt Brecht, Konstantín Stanislavski i Keith Johnstone, les autores aporten un bon nombre d’exercicis pràctics que al llarg de dècades d’ensenyament s’han anat depurant, consolidant i adaptant a les necessitats dels estudiants actuals.

Davant la gran quantitat de literatura sobre metodologies teatrals, aquest llibre ofereix una descripció i un catàleg d’exercicis que intenten aportar claredat i estructura al treball dels fonaments. El volum conclou amb una reflexió sobre els diversos mètodes d’ensenyament de la interpretació a partir d’entrevistes a diversos docents.

Podeu trobar aquesta nova publicació a les llibreries, a la web d’Angle Editorial, a la llibreria de la Diputació de Barcelona i a la  biblioteca de l’IT.

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021