La idea d’El salt de l’àngel és que sigui un lloc de trobada de la gent, un espai en què es donin aquelles converses nocturnes que es tenen quan les persones ja s’han tret totes les cuirasses, deia ahir, en la presentació del programa, Àngel Llàcer. Parlar de què has de fer quan et deixa la parella, de les coses que no suportem i de les llegendes urbanes. Aquests seran alguns dels temes que vestiran el nou espai, que s’emetrà de dilluns a dijous, i que s’anirà desenvolupant segons les opinions i els comentaris que facin els espectadors bé per Internet bé per telèfon. Com que la interactivitat serà la protagonista, el plató tindrà una cibergandula situada davant una pantalla d’ordinador i des d’on un dels col·laboradors del programa anirà mostrant el que vagin enviant els espectadors. L’encarregat de fer això serà Xavi Canalías, que acompanyarà Llàcer al plató juntament amb Maria Cinta Méndez i Txabi Franquesa. Al llarg del programa es faran concursos, jocs i preguntes, i també hi haurà una secció, El repte, en què els components de l’equip, a petició de l’espectador, hauran de superar una prova.
Amb aquest format que s’allunya del clàssic xou nocturn -com el que pugui fer Buenafuente a Antena 3-, TV3 intentarà captar part del públic que en aquell moment veu la televisió i que la cadena va xifrar en 500.000 espectadors. Una aposta per obtenir audiència en una franja horària en què totes les cadenes juguen fort.
El programa està dirigit per Imma Sust, que actualment presenta el veterà espai Video maton show, de Barcelona TV, i treballa amb Llàcer en l’ambientació sonora de les obres de teatre.

Cap d’entreteniment
El programa de Llàcer forma part de l’aposta que la cadena fa per l’entreteniment. Ahir es va anunciar que s’ha creat la figura de sotscap d’aquesta àrea, que fins ara comandava directament la cap de programes, Carme Basté. Un càrrec que ocuparà Marc Mateu, responsable de les dues darreres edicions de La marató.

  • Manel
  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón