En 'Jan Totlifan', de L'Estaquirot Teatre, a la la 3a edició de ‘Som espectacles familiars, som la TTP’ que se celebra a Lleida

Aquest dissabte 28 de maig a la tarda se celebrarà, a Lleida, la 3a edició de Som espectacles familiars, som la TTP, una jornada de tallers, activitats i espectacles per gaudir en família. L’impulsa la TTP –l’Associació Professional d’Espectacles per a Tots els Públics integrada per 39 companyies– per recaptar fons que li permetin continuar treballant per posar en valor les arts escèniques per a infants i joves. La col•laboració econòmica per participar a la jornada és de 5 euros i es regalarà a tots els assistents una xapa de record.

La jornada començarà a les 16,30 h, a la plaça Esteve Cuito, amb la representació de Nautilus de la Companyia de comediants La Baldufa i tot tipus d’activitats per als més petits com un taller de titelles (cal portar mitjons vells per construir-ne), un mural col•lectiu, pinta-cares, un photocall, i altres activitats.

A les 18h es podran veure dos espectacles al Teatre Municipal de l’Escorxador: a la Sala 1 hi actuarà L’Estaquirot Teatre amb En Jan Totlifan, mentre que a la Sala 2 Xip Xap Teatre oferirà Els músics de Bremen. A les 19h, Festuc Teatre reprendrà l’activitat a la plaça Esteve Cuito amb la seva última producció Mr. Parfum.

Diumenge passat es va celebrar la primera jornada de Som espectacles familiars, som la TTP a Sant Martí de Tous. Durant tot el matí els assistents van poder gaudir de les funcions de Teatre Nu, L’Estenedor Teatre, múltiples activitats familiars i el sorteig d’una panera. Aquesta iniciativa és possible gràcies a la implicació de les companyies, la col•laboració dels Ajuntaments de Sant Martí de Tous i Lleida i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

TTP, ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D’ESPECTACLES PER A TOTS ELS PÚBLICS
La TTP va néixer l’any 2000 amb l’objectiu que companyies i artistes de teatre, titelles, dansa, circ, música, arts de carrer, etc. treballessin plegades per tal de donar visibilitat i millorar les condicions del sector de les arts escèniques per a infants i joves. Actualment està formada per 39 companyies professionals catalanes, entre les quals les lleidatanes Xip Xap Teatre, Zum-Zum Teatre, Campi Qui Pugui, La Baldufa, Centre de Titelles de Lleida, Festuc Teatre o Tombs Creatius. Des del novembre de 2014 aglutina tota la programació d’espectacles familiars que s’ofereix a Catalunya al portal EscenaFamiliar.cat, on també hi publica notícies, entrevistes, reportatges i crítiques sobre el sector.

Per a més informació:
www.ttp.cat / ttp@ttp.cat

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021