Estrena de "La gran fuga " a l'Almeria Teatre

A partir del 14 de gener, l’Almeria Teatre acollirà l’espectacle de música i dansa La gran fuga, una proposta de la companyia  WOODBEATS, idea original, direcció i dramatúrgia escènica de Toni Sans.

La Gran Fuga és un paròdia-homenatge de les grans pel·lícules d’evasions dels anys seixanta i setanta. “Prescindint del caràcter bèl·lic d’aquests films hem confeccionat una història plena de sentit de l’humor on s’explica, a través de la dansa (claqué i percussió corporal) i el teatre gestual, la gran epopeia que viuen quatre avis octogenaris que decideixen fugir de la Residència per anar al cinema a veure La gran fuga, la més extraordinària de les pel·lícules que mai s’hagi rodat i que, casualment, explica la seva pròpia història”, ens diuen.

L’interpreten Matteo Nicolai, José Sala, Patricia Villalón i Anna Llombart. Neus Plana se’n cuida de la música i dels efectes de so, amb Marc Borràs i la col·laboració de Pablo Selnik. Disseny de so: Roc Ibáñez/Jordi Salvadó. La direcció i coreografia la signa  Anna Llombart.

La gran fuga
Del 14 de gener al 17 de gener!
De dijous a dissabte a les 19h, diumenge a les 17h.

Més info i entrades a: www.almeriateatre.com

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021