El passat diumenge 20 d’abril de 2008 es va escenificar a la plaça Macià de Canet de Mar la història del teatre Odèon, l’únic espai escènic de la ciutat que està en fase de reconstrucció, interrompuda des que el 21 de novembre de 2007 l’arc de sustentació del teatre caigués i matés un operari que hi treballava a sota.

Diumenge, en el marc de la Fira d’Entitats de Canet de Mar, els membres de l’Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO) van alçar una maqueta de l’edifici amb caixes de cartró mentre l’actor i membre de comediants Jaume Bernadet i la veïna de la vila Mireia Ros narraven els avatars de l’edifici al llarg del temps.

Des de l’accident les obres estan aturades a causa dels diferents estudis que haurien de certificar la continuïtat de l’obra. En aquest sentit alguns informes apunten que l’accident va ser produït per vicis ocults que ja tenia l’edifici, amb la recomanació del seu enderrocament total. En paraules del president de l’ACPO, Jordi Sisquella, en aquell moment ens vam desanimar i vam córrer el risc de llençar la tovallola. Ara tot plegat està en mans de l’Ajuntament i els tècnics, que hauran de decidir en les próximes setmanes, quin serà el futur de l’Odèon.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>