L'espectacle Les coses excepcionals, amb Pau Roca, obrirà la Sala trono per Santa Tecla

L’espectacle Les Coses Excepcionals, de Duncan Macmillan i interpretat per Pau Roca va donar el tret de sortida a la  8a temporada dels Terrats en Cultura aquest dijous 6 d’agost  a un terrat de l’antiga esquerra de l’Eixample.  Amb aquest espectacle engega una programació total de 12 espectacles, 8 a Barcelona i 4 a L’Hospitalet de Llobregat.

La 8a temporada dels Terrats en Cultura s’ha iniciat amb un doble soldout! Ahir una seixantena de persones van poder gaudir d’aquest espectacle inicial que va esgotar entrades al cap de dues setmanes d’estar a la venda. Avui, 7 d’agost, el podran gaudir una seixantena més de persones  també amb entrades esgotades des de fa ja setmanes. 

Ens han enviat aquest Comunicat on ens parlen del Cicle:

Espectacles de petit format i a l’aire lliure, aquesta temporada, amb més mesures de seguretat.

Tot i que el format dels Terrats en Cultura es presenta en un format amable en aquesta nova normalitat que tota la societat ha de fer front, per ser espectacles de petit aforament i en espai obert i amb contínua ventilació, l’equip de Coincidències ha redactat un protocol específic que adapta les mesures concretes presentades per l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) que posa èmfasi en la seguretat de l’espai, l’artista i l’espectador abans, durant i després de l’esdeveniment cultural.Reducció de l’aforament: els Terrats en Cultura aquest any ha reduït un 20% el seu aforament en cada espai per a garantir d’aquesta manera la separació mínima de 1,5 metres entre espectadors que no comparteixen nucli familiar.

Mascaretes obligatòries: tant l’equip de Coincidències com el públic haurà de portar en tot moment la mascareta.

Entrada i sortida esglaonada: l’obertura de portes es realitza amb antelació suficient per a garantir la separació entre els espectadors assistents i evitar l’aglomeració durant l’entrada i sortida del Terrat en Cultura. L’acomodació del públic al seu seient és guiada en tot moment per un membre de l’equip de Coincidències. La sortida del públic un cop ha finalitzat l’espectacle es realitza per zones de seients.

Gel desinfectant: es disposa de gel desinfectant tant a l’entrada del terrat com en el punt de barra on es reparteixen les consumicions (incloses amb el preu de l’entrada).

Us de guants: l’equip de Coincidències utilitzarà guants en la col·locació de seients per a grups familiars i la seva posterior desinfecció així com en el servei de begudes.

Ni menjar ni lavabos: per a garantir la seguretat i la higiene de l’espai aquest any no es servirà menjar al públic així com tampoc es permetrà l’ús de lavabo si el mateix terrat en disposa.

Un espectacle cada dijous d’agost.
Aquesta nova temporada de Terrats té la peculiaritat que manté activa la programació durant el mes d’agost. Vista la situació excepcional causada per la CoVid-19 s’ha decidit convertir els Terrats en Cultura en oferta cultural fixa al llarg del mes d’agost a Barcelona per a mantenir viva la vida cultural de la ciutat durant aquest mes i poder oferir un esdeveniment diferent i refrescant a tota aquella població que no ha pogut marxar de vacances deguda la petita recessió econòmica viscuda durant els últims mesos.


I LA PROPERA CITA…                                                                                             

Bufar i fer ampolles, una experiència musical maridada amb vins D.O. Catalunya!

Dijous 13 d’agost a les 20 h – Barri de Les Tres Torres

Com ens agrada fer a cada Terrat de Vins, us volem presentar una aposta única, d’aquelles que no us deixarà indiferents, ben maridada amb una selecció de vins de Denominació d’Origen Catalunya. Aquest cop us volem convidar a una trobada musical amb un personatge únic que ens descobrirà el seu univers personal i la seva particular manera de relacionar-se amb els objectes.

En un format de conferència-concert, l’artista inclassificable Xavi Lozano estableix un diàleg amb el públic, enginyós i intel·ligent, ple d’ironies verbals i visuals on l’humor sempre és present.

Es tracta d’un concert extravagant, amb unes exquisides composicions musicals que mostra un viatge inevitablement còmic, amb objectes quotidians que veiem sovint però en els quals no sempre ens hi fixem. Tot plegat per acabar descobrint que, al capdavall la música és allà on decidim trobar-la.

Fitxa artística
Creació i interpretació: Xavi Lozano

Descarrega el programa complet dels Terrats en Cultura 2020

COMPRA D’ENTRADES