La Nau Ivanow ja s’ha posat en marxa i en plena forma. Aquí teniu algunes de les seves propostes:

Beca DespertaLab 2021
Ja podeu presentar el vostre projecte a la setena edició del Cicle DespertaLab. La Beca  posa al centre els processos oferint, més enllà del projecte que presenteu pel cicle, un espai que vol ser casa vostra en els propers tres anys; acompanyant-vos, escoltant-vos i treballant colze a colze per aquest creixement.

 CONVOCATÒRIA
Teniu temps fins el 2 d’octubre de 2020
—————————–

CLUB VENUS

Club Venus és un projecte teatral que neix a partir del descobriment d’una llibreta personal trobada en un prostíbul abandonat. Després de fer documentació i recerca, amb els actors i amics, decidim tirar endavant el projecte. L’obra esdevé una crítica a una situació que desgraciadament està normalitzada.

FUNCIONS: 18, 19 i 20 de setembre a les 20.30h
MÉS INFORMACIÓ I ENTRADES 
—————————–

FORMACIÓ
*La companyia resident a la Nau Ivanow,  Los Escultores del Aire, impartiran els tallers Lab Project Técnica i Repertorio online, del 3 d’octubre al 19 de desembre.

Els tallers estan dirigits a persones afins a les arts del moviment (dansa, teatre i circ), no es requereix formació prèvia.
INSCRIPCIÓ  preu: 150 €
(descomptes disponibles)

*La 4a edició d’Escena Germinal es realitzarà a la Nau Ivanow amb un taller de creació escènica a càrrec de la companyia Pont Flotant.

Germinal és un certamen impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu que vol potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica.

del 26 al 29 d’octubre, de 10 a 19 h
preu:  290 €
(descomptes disponibles)
—————————–

SOBRE LES COMPANYIES RESIDENTS
Les companyies residents Hermanas Picohueso i VVAA, i el Colectivo Enmedio que realitza una residència de creació a la Nau Ivanow, tindran presència a les Festes de la Mercè d’enguany dins el MAC Festival.

Funcions: 24, 26 i 27 de setembre a diferents espais de la ciutat.
banner fira mediterrània
banner fira mediterrània