En Positiu: Humor en moviment

  0

  Cada diumenge, fins el proper 3 de març, l’escenari del Teatre Aquitània es converteix en el punt de trobada d’ídols i fans, artistes i espectadors. Xevi Dorca i Xavi Estrada donen cos i moviment a un reguitzell de personatges vinculats al món de la música, des de fans histèrics fins a artistes amb els fums pujats, passant per individus amb vides monòtones i aspiracions elevades. I quina millor manera de fer aquest homenatge amb món de l’espectacle musical que ballant? Doncs ballant amb altes dosis d’humor i ironia.

  Un escenari despullat i una simple tenda de càmping tunejada amb una bona dosi de purpurina per a l’ocasió, permeten amagar, descobrir i mostrar, no només un espectacle, sinó també una actitud davant la vida.

  Sense noms coneguts, sense pretensions i sense discursos superflus. Follow the  Leader, és un diamant en brut capaç de seduir el públic més exigent.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>