Realitats quotidianes

0
MARTI FRADERA BOHERA FOTOGRAF +34 658 500 306 martifradera@gmail.com www.martifradera.com

Diversos personatges porten vides frenètiques i paral·leles que, en algun moment determinat, es desvien del seu rumb i es creuen. Aquest encreuament pot ser momentani i gairebé imperceptible, però si l’encreuament es produeix en un espai com un ascensor que, a més, queda aturat per una avaria, les emocions s’intensifiquen.
Tancats és una comèdia en la qual, quatre avaries d’ascensor ens permeten veure les relacions entre individus: coneguts, desconeguts, parelles, companys de feina, relacions d’inferioritat, de superioritat, relacions sinceres, abús de poder… Al final, el cercle es tanca i totes les peces encaixen. Tres germans, una mare i una cuidadora. Un cop s’obren les portes de l’ascensor descobrim que les aparences enganyen i que els que estan a l’escaló més enlairat, poden caure de cop.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>