Els grans guanyadors de la 25ena edició de la Mostra de Teatre de Barcelona han estat els espectacles Partícules paral·leles de The Amateurs Company, i Batec d’Aflel Teatre. El primer muntatge, Partícules paral·leles, ha estat guardonat amb el premi al millor espectacle i ha obtingut nominacions a Millor actriu per Rina Ota i Millor actor per Nil Coral. Pel que fa a l’espectacle Batec,  s’ha endut els premis a millor actor per a Àlvar Triay i millor actriu per a Catalina Florit, i ha estat nominada a premi al millor espectacle.

L’acte de lliurament de premis, que s’ha fet al teatre del Raval amb públic reduït i emès per youtube,  l’ha conduit l’actriu i presentadora Cristina Brondo.  Ha comptat amb les actuacions de la Companyia La Melancòmica (guanyadores del Premi Especial Jurat de la 24a Mostra de Teatre) i Retahila Ballet.

Palmarès complet

Premi al millor espectacle a: PARTÍCULES PARAL·LELES – THE AMATEURS COMPANY
Premi al millor actor a: ÀLVAR TRIAY per BATEC
Premi a la millor actriu a: CATALINA FLORIT per BATEC
Premi intèrpret revelació a: MARIA MARTÍNEZ per DONES I SILENCI
Premi Especial del Jurat a: W.I.T.C.H. – COMPANYIA LES FUGITIVES
Premi Votació Popular al millor espectacle per: LET ME DOWN SLOWLY – CIA AFFLICTUS

Un anivesari ben estrany

Enguany la Mostra celebra 25 anys oferint a nous i joves creadors, actors i directors la possibilitat de mostrar els seus treballs dins del panorama teatral de la ciutat i del país.

Aquesta ha estat una Mostra atípica, marcada per la situació sanitària que vivim a nivell mundial i on tothom ha fet un esforç extraordinari per a poder mantenir el teatre i la cultura al lloc que li correspon. També ha estat una Mostra plena d’agraïments cap a tothom que l’ha fet possible durant aquest quart de segle d’existència. L’alma mater de la Mostra, l’actriu i directora Empar López, explicava en un video just abans

Jurat

Els membres del jurat d’aqesta 25ena edició d ela Mostra de Teatre de Barcelona són: Montse Miralles (Actriu i directora teatral), Joana Cortils (Membre de Nova Veu, plataforma de crítics joves de Recomana.cat), Pep Armengol, (director de càsting), Josep Mª Viaplana (Gestor cultural i crític teatral), Carles Armengol (Recomanador de teatre a “TeatreBarcelona” i representant del públic) i Jaume Viñas (Actor i director).

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021