Para mí sos hermosa, de Paula Ransenberg

L’obra Para mi sos hermosa de la coneguda actriu i directora argentina Paula Ransenberg serà la que obrirà la 1a edició de festival internacional de teatre unipersonal de Barcelona – CATBASUR. L’espectacle es podrà gaudir a la sala de teatre La Badabadoc de l’14 al 22 de desembre, a les 20.30h.

Para mí sos hermosa està ambientada en el món de la faràndula hongaresa del començament de el segle passat. En ella, un il·lusionista realitza un espectacle d’escapisme i desapareix. No se sap si ha mort intentant sortir o si ha fugit sense deixar rastre. L’obra ens mostra el punt de vista de les dones que han tingut relacions professionals o personals amb ell i com ens expliquen els seus sentiments i pensaments davant d’aquesta circumstància.

Tot i el que pugui semblar l’argument, Para mí sos hermosa és una obra humorística en la qual la protagonista, que és la mateixa autora, ens sorprèn amb una gran creativitat, versatilitat i valentia escènica. Molt ben considerada a l’Argentina i a Mèxic, Paula Ransenberg ve a Barcelona per presentar-nos un espectacle divertit i bonic.

El Festival Catbasur se celebra per primer cop a Barcelona i la seva característica diferencial és que està centrat en espectacles unipersonals. Podeu recuperar la notícia que vàrem escriure amb motiu de la presentació del festival, prement aquí

SOBRE PAULA RANSENBERG
Ha guanyat premis com els Trinitat Guevara 2013, Millor Actuació Protagonista i Creativitat escenogràfic, i María Guerrero 2013, Revelació Femenina. També va ser nominada per a altres guardons i ja porta set anys en el cartell a diferents teatres a l’Argentina o Mèxic.

  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón