A partir d’aquest dissabte 1 de febrer, i fins a l’1 de març, arriba a l’Aquitània Teatre PINTA’M, una nova comèdia familiarque proposa als petits i petites una gran aventura musical per salvar l’art. La proposta, produïda per Generació DM, compta amb text i lletres de Xavi Morató i Sílvia Navarro, està dirigida pel mateix Morató amb Joan Saéz i interpretada per un repartiment format per Adrià ArdilaMireia ComaMònica MacferJoan Sáez i Gerard Sesé.

L’obra explica la història de l’Helena, una noia que ha aconseguit reunir les millors obres d’art de la història en una sola exposició però un terrible accident a última hora les destruirà totes. Amb l’ajuda d’una màquina del temps les nenes i nens podran conèixer artistes prehistòrics, escultors barbuts, princeses presumides, inventors hiperactius o pintors creguts, entre altres sorpreses. Un viatge delirant que ens proposarà una interessant reflexió: per a què serveix l’art?

UNA MASTERCLASS FAMILIAR SOBRE LA HISTÒRIA DE L’ART
Xavi Morató, un dels directors de l’obra, explica que de petit els personatges bojos li suposaven un antídot contra la serietat de la societat. A PINTA’M l’equip a volgut allunyar-se de la seriositat: mantenir la diversió sense perdre la transmissió de valors.

Tenia clar que aquest havia de ser una gran animalada, en el millor dels sentits“, comenta Morató i afegeix: “PINTA’M no renuncia a ser educatiu, al contrari: al llarg d’una hora es fa una masterclass sobre la història de l’art que farà que tots, infants, joves i adults, surtin del teatre sabent moltes coses que abans possiblement ignoraven“.

  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón
  • Paco Ibáñez