Del 23 al 26 d’abril en el marc del #LliureAlSofà, el Teatre Lliure recupera i emet al seu canal de youtube l’espectacle L’ànec salvatge, l’adaptació que va dirigir Julio Manrique de l’obra homònima de Henrik Ibsen durant la temporada 2016/17. L’emissió es podrà veure de dijous a dissabte a les 20h., i diumenge a les 18h. Un cop més, el muntatge, en català, també comptarà amb subtítols en castellà.

L’ànec salvatge és el primer Ibsen de Julio Manrique. Adaptat per Marc ArtigauCristina Genebat i el mateix Manrique, aquest drama psicològic del 1884 parla d’una societat blindada que s’autoprotegeix i que entra en crisi amb la tornada d’una persona que començarà a destapar el passat. Un repartiment de luxe, format per Andreu BenitoIvan BenetJordi BoschLaura ConejeroPablo DerquiMiranda GasJordi LlovetLluís MarcoCarles Pedragosa i Elena Tarrats, va assegurar l’èxit de públic del muntatge.

Per altra banda informem que Dues dones que ballen, l’última producció emesa al #LliureAlSofà en homenatge al dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, mort recentment, va registrar fins a 9.913 visualitzacions totals del 16 al 19 d’abril.

#TeatreAlFil
Aquesta setmana es tanca la publicació dels textos de l’espectacle En procés, sobre el procés independentista català, al twitter en el marc de la iniciativa #TeatreAlFil.

Avui 20 d’abril es publica Capità Mandrake de Clàudia Cedó, i dimecres 22 d’abril serà el torn de la peça Constitució de Guillem Clua.

 

#15dies15anècdotes

La publicació de fotografies de muntatges emblemàtics amb una anècdota que proposa #15dies15anècdotes al compte d’instagram  publica de nou una història cada dia.

Durant els propers dies, us anirem informant de les novetats de l’activitat teatral del Teatre Lliure.

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021