Entusiasmats de tornar a retrobar-se amb el públic d’aquí a pocs dies, la gent de la Sala Versus Glòries ens ha enviat un Comunicat que irràdia felicitat i… amb un títol ben escollit: Gustafsson R60 una comèdia per tirar-se els mobles pel cap!

Ens ho expliquen així:

Barcelona, 11 d’agost de 2020
Després de 5 mesos amb el teló abaixat, reobrim el teatre el proper 19 d’agost amb més il·lusió que mai. Ho fem amb GustafssonR60, de la nostra companyia resident La Trama Produccions en col·laboració amb Pomodoro. És un espectacle que s’hauria d’haver estrenat el mes de maig però que ha vist posposada la seva estrena degut a la Covid-19.

Rosa Molina, nascuda a Terrassa i amb domicili actual a Oslo, és l’autora i directora d’aquesta comèdia. Es tracta del seu primer text de llarga durada i la seva primera obra estrenada a un teatre de Barcelona. La seva trajectòria com autora inclou La contemplació de la bellesa i Tequila així com més d’una desena de peces de microteatre, entre les quals destaquen: My heart will go on (Festival Píndoles 2019), Cafè Hippodrome (Festival Píndoles 2017) i El meu negoci es diu Gwenda (Microteatre Barcelona, 2016). És cooatura de l’obra sobre immigració Migrante, basada en testimonis reals i estrenada a Mèxic i Espanya.

Gustafsson R60 és una comèdia que parla de l’amistat, de l’amor i la sinceritat, de tot allò que desitgem a la vida i de la manca d’escrúpols per aconseguir-ho.

L’obra està interpretada per Óscar Jarque, Edgar Moreno, Xavier Pàmies, Laura Porta, Rafaela Rivas i Núria Sanmartí, actors i actrius de La Trama Produccions i Pomodoro. Hi seran en cartellera del 19 d’agost fins el 20 de setembre, en horari de dimecres a dissabte a les 21h i diumenge a les 19h.


L’ARGUMENT

Sis amics (o no tan amics) es troben un vespre per sopar i celebrar no saben ben bé què. Ho fan al voltant d’una taula, però no d’una taula qualsevol, sinó d’una Gustafsson R60. Blanca, sueca, de disseny, elegant. És un objecte cobejat per bona part d’ells. Mentre esperen una amfitriona que no arriba, posen al descobert tot un reguitzell de secrets i mentides llargament amagats. Què estaries disposat a fer per aconseguir una Gustafsson? Què estaries disposat a fer per fotre la teva ex-parella? Una comèdia per tirar-se els mobles pel cap.

Espectacle en català
Durada: 80 minuts

Entrades a la venda al nostre web www.salaversusglories.cat

LA VERSUS, ESPAI SEGUR
El teatre s’ha adaptat per aconseguir un espai segur i garantir així totes les mesures de seguretat que indica el PROCICAT, amb l’ús obligatori de mascareta, gel higienitzant, desinfecció de la sala després de cada funció i aforament limitat per garantir la distància de seguretat entre butaques.

Seguint la normativa del PROCICAT i degut a la COVID-19 l’aforament de la sala és limitat. Preguem que feu la reserva de la vostra entrada al web del teatre www.salaversusglories.cat o bé al mail reserves@salaversusglories.cat

Com veieu a la imatge, ens hem adaptat per fer del teatre un espai totalment segur.

Preguem que porteu sempre la mascareta des de casa, nosaltres us facilitarem gel higienitzant i garantirem les distàncies de seguretat tant a la platea com als accessos per tal que pugueu gaudir del teatre com fins ara.

Gràcies pel vostre recolzament i per tornar al teatre, ara us necessitem més que mai!
Sala Versus Glòries

Tota la informació a www.salaversusglories.cat