Avui,,25 de maig, s’obren les inscripcions per accedir als estudis de l’ Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) de l’Institut del Teatre per al curs 2020-21, en les tres especialitats que ofereix: tècniques de so, maquinària escènica i luminotècnia.

A causa de la situació de confinament pel COVID-19, les dates d’inscripcions s’han hagut d’ajornar i ara es duran a terme del 25 de maig al 10 de juliol.

L’ESTAE atorga una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya, per a una formació corresponent, en el seu format, a estudis de formació professional de grau superior. És l’únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació altament especialitzada en l’espectacle en viu.

Per accedir a aquest estudis, de dos anys de durada i format de Cicle Formatiu de Grau Superior, es requereix el batxillerat en qualsevol de les seves modalitats, haver cursat un Cicle Formatiu de Grau Mig amb la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior o un Títol oficial superior a qualsevol dels anteriors.

No obstant això, podran inscriure’s a l’escola els aspirants que no tinguin els requisits acadèmics i que acreditin experiència laboral relacionada amb les competències professionals d’aquests estudis. La inscripció està condicionada a la valoració individual del seu CV professional.

Podeu consultar les bases de les proves, amb el calendari i els documents necessaris per a inscriure’s, a l’apartat procés d’admissió i inscripció pel curs 2020-21

Per dubtes i més informació podeu adreçar-vos a la Secretaria Acadèmica de l’ESTAE pel correu electrònic  estae@institutdelteatre.cat

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>