Aquest dissabte 4 de juliol s’estrena al teatre del Raval Tarda de gossos, una versió teatral del film Dog Dag Afternoon-Tarde de Perros, el clàssic del cinema americà dels anys setanta dirigit per Sidney Lumet i protagonitzat per Al Pacino, John Cazale, Charles Dunning i Chris Sarandon.L’espectacle, que ja ha estat vist per 3.500 espectadors es farà en català (divendres i diumenge) i castellà (dissabte) i les entrades es vendran pel sistema Taquilla Inversa.

Tarda de gossos, és una experiencia teatral i cinematográfica alhora. L’acció se situa a l’agost del 1972, quan Sonny Wortkiz es disposa a atracar un banc a Nova York. És una experiència teatral en la qual el públic presència en directe l’atracament d’un banc i la negociació que es produeix entre els atracadors i la policia que envolta l’edifici. 250 policies, l’FBI, 8 ostatges i més de 2000 espectadors mai oblidaran el que allí va succeir!

El protagonista, Sonny Wortzik (interpretat per Al Pacino al film i per Josep M. Riera a l’adaptació teatral) es converteix en un heroi popular en justificar l’atracament a causa de la precarietat de la seva vida, i la de la seva dona i els seus fills. Els mitjans de comunicació converteixen l’atracament en un xou televisiu i Sonny es rebel•la contra ells i la policia, empatitzant amb el públic. L’espectador assisteix a una experiència cinematogràfica on s’alterna el teatre i el vídeo. Cada nit hi ha reaccions diferents que obliguen els actors a improvisar i incorporar el que succeeix a la platea, es reparteixen pizzes i crispetes entre els espectadors.

És una creació de La Quadra Màgica, amb 11 artistes a escena. Està codirigida per : Josep M. Riera i Serapi Soler. Seran al Teatre del Raval fins al 26 de juliol (improrrogable)

  • la neta del senyor linh
  • lehman trilogy
  • juan tamariz