Temporada Alta havia venut  la passada setmana vora 7.000 entrades que representen un 42% de les 16.250 entrades posades a la venda per l’edició d’enguany. L’any passat, al mateix dia de venda, s’havia venut el 30%  de les entrades.

Aquest any, degut a les restriccions per el Covid 19 Temporada Alta ha pogut posar a la venda menys d’una tercera part de les localitats de l’any passat. El festival del 2019 va arrencar amb 53.734 entrades disponibles, i enguany la xifra ha estat de 37.484 entrades menys. Això és degut, entre altres motius, a la reducció dels aforaments a la meitat, a la programació de menys espectacles i funcions, a que no s’han programat concerts de grans aforaments, i a que els temps de desinfecció dels espais entre funció i funció dona menys marge per poder programar noves funcions.

La venda d’enguany s’ha portat a terme sense incidències importants si bé a primera hora del matí de dijous hi havia un pic de demanda una mica superior a l’any passat. Per exemple, durant les dues primeres hores del matí, s’havien venut 400 entrades més respecte l’any passat. Quan ha avançat la jornada, la venda s’ha estabilitzat.

Des de dijous, al Teatre Municipal de Girona s’hi ha hagut d’instal·lar un sistema de venda simultània i amb gestió de torn (6 punts de venda, inclosa una de ràpida per a fins 3 esdeveniments) oberta fins a les 15h. Aquestes 6 hores d’assessorament i venda d’entrades intensiva han tingut, un any més, una bona acollida per part del públic que l’utilitza, i permet reduir considerablement el temps d’espera i les cues per adquirir les entrades. De tota manera la venda per internet creix any rere any.

En aquests moments hi ha entrades per a totes les propostes a excepció dels espectacles Molly Bloom de Jan Lawers – Need Company, Tiburón de Lagartijas  tiradas al sol, Inventions de Mal Pelo i Qui més vivia en aquell lloc, tret de nosaltres?de La filla del capità.

Per tal de poder oferir entrades de tots els espectacles de la programació, el Festival ha intentat cobrir aquesta demanda el més aviat possible posant a la venda localitats entrades per a 4 noves funcions de 3 espectacles, que s’afegeixen a les 8 ja obertes. A la web de Temporada Alta s’ha obert un accés on es poden consultar totes les noves funcions. Les entrades per aquests espectacles ja estan a la venda.


NOVES FUNCIONS A LA VENDA
Eva contra Eva, Pau Miró – Sílvia Munt
Dijous 29 d’octubre a les 21h30, Teatre Municipal de Girona

Les aventures del lleó vergonyós, El Pot Petit
Dissabte 31 d’octubre a les 12h i a les 16h, Teatre de Salt

Els Brugarol, Ramon Madaula – Mònica Bofill
Dissabte 24 de novembre a les 20h30, Teatre de Salt

Bouvetøya, Julio Manrique
Dimarts 6 d’octubre a les 20h30, Teatre Municipal de Girona

La gavina, Àlex Rigola
Dissabte 17 d’octubre a les 17h, Teatre Municipal de Girona

T’estimo si he begut, David Selvas – Empar Moliner
Dissabte 31 d’octubre a les 16h, Teatre Municipal de Girona

Teatro Amazonas, Azkona & Toloza
Divendres 20 de novembre a les 18h, Sala La Planeta

Corpus, Xavier Bovés
Dissabte 21 de novembre a les 18h30, Teatre Municipal de Girona (Saló de Descans)

Molly Bloom, Jan Lauwers – Viviane De Muynck
Diumenge 22 de novembre a les 18h, Teatre de Salt

53 diumenges, Cesc Gay
Diumenge 29 de novembre a les 18h, Teatre Municipal de Girona

Història d’un senglar, Gabriel Calderón
Dissabte 5 de desembre a les 17h, Teatre de Salt

Més info, aquí

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània