Aquest cap de setmana, la sala Trono combat el confinament amb bon humor, sempre recordant que el teatre s’ha de gaudir a les sales de teatre i que caldrà omplir les platees quan acabi el confinament.  A partir de divendres 3 a les 20.30 h torna la primera producció de la salaEl lleig de M. Von Mayenburg, dirigida per Juan Carlos Martel amb Joan Negrié, Oriol Grau, Neus Umbert i Pep Muñoz.

Dissabte 4 a les 20.30 h recuperem Red Pontiac, escrita i dirigida per Pere Riera. Una comèdia vibrant semifinalista del Primer Torneig Dramatúrgia Catalana organitzat a Temporada Alta  i interpretada per Míriam Iscla i Cristina Cervià.

La sala Trono tancarà la programació virtual del cap de setmana diumenge dia 5 a les 18.30 h amb Menú del dia de Marilia Samper, dirigida per Joan Negrié i interpretada per Paloma Arza i Carmen Flores. Una comèdia sobre dues dones que han d’afrontar un canvi radical de vida després de separar-se dels marits.

#LaTronoACasa ja té més de 5.000 visualitzacions i ha apropat el teatre a més de 2.000 cases en les dues últimes setmanes.