Foto: Guillem Pacheco.
Terrat de vins del passat dijous 13 d'agost, Bufar i fer ampolles. Fotografia de Guillem Pacheco.

Aquest dijous que ve, 20 d’agost  a les 20h tindrà lloc a un terrat de l’Antiga Esquerra de l’Eixample el primer espectacle d’estrena de la temporada dels Terrats en Cultura 2020. L’espectacle titulat roges és la nova creació del ballarí i coreògraf Miquel Barcelona i forma part d’una intersecció escènica de quatre activitats paral·leles que té prevista l’estrena al 2022. roges s’estrena als Terrats en Cultura havent fet soldout (quart espectacle de la temporada amb entrades esgotades).

Aquesta nova proposta que ens presenta Miquel Barcelona (i que comparteix amb les altres tres activitats pendents de ser estrenades al 2022) busca testimonis de l’època de postguerra per generar un discurs artístic que ens  ajudi a complementar el relat històric a través dels cossis i del moviment. roges és l’evolució d’aquesta recerca que la companyia va convertint en càpsules en diferents contexts d’exhibició. En aquesta ocasió, Helena Gispert i Miquel Barcelona seran els cossos a través dels quals pren forma el missatge, i tot emmarcat en l’espai sonor que presentarà Oriol Mula.

roges ens porta, aquest proper dijous als Terrats en Cultura, una vivència visceral, física i de proximitat, de la Guerra Civil Espanyola, sense maniqueismes i amb la força que ens dona la immediatesa. Perquè les emocions no entenen de distanciament social.

Fitxa artística
Direcció: Miquel Barcelona
Creació i interpretació: Helena Gispert i Miquel Barcelona
Música: Oriol Mula
Autoria: Àurea Estellé
Management: Haizea Arrizabalaga

Descarrega el programa complet dels Terrats en Cultura 2020
COMPRA D’ENTRADES
banner fira mediterrània
banner fira mediterrània