La festa s’ha acabat. És de matinada. Tothom ha marxat i Thomas Noone es queda sol després de la celebració i repassa la nit: allò que ha dit, el moment en què ha ficat la pota….Ho fa acompanyat d’un titella que representa el seu alter ego. Què queda després de la festa?

Aquesta és la sinopsi del nou espectacle que el coreògraf Thomas Noone porta al Sant Andreu Teatre, on n’és Resident des de fa anys. L’espectacle es diu After the Party i és un solo produït per Thomas Noone Dance, que es podrà veure els dies 21 i 22 de febrer, amb dramatúrgia de Montse Puga.

Un home assegut en una cadira, reflexiona sobre converses i trobades del passat. Filtra. Intenta diferenciar el que és rellevant del que és insubstancial. Recorda. Reviu. La sorprenent aparició del seu alter ego li permetrà un diàleg tan intens com absurd. Veritats, somnis i mentides expressades amb la dansa, el gest i un titella rebel.

After the Party suposa una inflexió en la trajectòria creativa de Noone. Després de mantenir-se’n al marge, el coreògraf torna a l’escenari amb un solo que el situa a un lloc diferent físicament. Ho fa acompanyat del seu alter ego, un titella creat per Andre Mello, que li permet parlar amb si mateix.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció, coreografia i interpretació: Thomas Noone
Ajudant de direcció: Núria Martínez i Alba Barral
Dramatúrgia: Montse Puga
Assessorament clown: Martí Torras
Música: Jim Pinchen
Il·luminació: Jimmy Strom
Vestuari: Marc Udina
Disseny i construcció del titella: Andre Mello
Fotografia: Yoana Miguel
Amb l’assistència artística de DudaPaiva

Una producció de TND en col·laboració amb ICEC – Generalitat de Catalunya i el SAT! Sant Andreu Teatre.

Entrades, aquí

*El 21 de febrer Estrella Damm us convida a un col.loqui postfunció amb la companyia conduït per Valèria Gaillard de Recomana.cat. Dins del Travessia Recomana.

  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón