#Seismes2018 és la festa col·lectiva oberta dels artistes i col·lectius residents al centre de creació Fabra i Coats. Seismes, que enguany porta per títol Amors In-freqüents, és un happening que desplega múltiples accions artístiques dels artistes residents a la fàbrica. El proper 6 d’octubre el públic podrà tornar a descobrir el talent dels creadors de la Fabra i Coats i la vinculació entre els artistes i les diferents entitats que hi resideixen.

#Seismes2018 s’organitza entre els i les residents tenint en compte els interessos principals a la vida de les i els residents de Fabra i Coats: dir el que volen, ser in-còmodes, re-visionaris, vetar distòpies, auto-organitzar-se i sobretot, trencar murs i patrons que, diuen, “ens separen, divideixen i ceguen. Juntes som invencibles. Benvingudes al món on la imaginació és acció”.

En aquesta segona edició de la festa de la fàbrica de Sant Andreu, el leitmotiv és provocar maridatges artístics entre creadors que mai no han treballat junts. Aquest diàleg artístic s’establirà com una mostra de peces de nova creació, des de mirades contemporànies, diverses i multidisciplinàries.

#SEISMES2018 és oberta i flexible i permetrà la participació simultània i dialogada de diverses propostes artístiques: instal·lacions, concerts, mostra d’arts visuals, performances i vídeos.

El dissabte 6 d’octubre, a #SEISMES2018 hi participaran més de quaranta artistes de música, arts visuals i escèniques, tots residents a la Fabra i Coats.

Aquesta festa s’està dissenyant des d’un procés participat entre els residents a la Fabra i Coats, dinamitzada per la banda Blood Quartet, Explica Dansa i The Good Good, promotora artisticomusical resident a la fàbrica. Amir Gazit i Óscar González, entre d’altres, participen en la disposició espacial i escenogràfica.

amb…

Aalbers · Alma Afrobeat · Anna Irina Russell · Arts Meet Bizness · Barcelona Gospel College · BeGun · Bising Sisters · Blood Quartet · Bonobo Games · Cayetano Truyols · Coàgul · Companyia Alçada Minima · Diana Coca · Fernanda Gomes · Francesc Bravo · Galera · Irma Marco · Kònic Thtr · Luis Tabuenca · Natalia Carminati · Nicolas Hermansen · Pedra · Rebecca Anne Peters & Óscar González · Sant Andreu Jazz Band · Santiago Doljanin · Sara Fontán · Sergi Egea · Toni Jodar · Vanessa Costa · Za! · Arran del Cel · Arts Meet Bizness · Bitlab · Explicadansa · Gaudi-U-Música · L’Afluent · La Nave Va · Livemedia · Makea tu vida · The Good Good · Ràdio Fabra

Tothom hi és benvingut!

+ info a fabraicoats.bcn.cat/

#SEISMES18 és ‘Amors In-Freqüents’. 8 d’octubre de 17:30 a 22h

  • Concert del 30è Aniversari
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad