Els companys de Coincidències ens expliquen que “ha tornat per sorpresa Smiley.Una història de amor, de Guillem Clua, l’últim espectacle de la vuitena temporada dels Terrats en Cultura 2020 a Barcelona.” És una oportunitat que es presenta molt poques vegades i que enamorarà tant a nou com l’antic públic. La peça es podrà veure a un terrat de la Vila de Gràcia el proper diumenge 4 d’octubre a les 12h del migdia.

L’obra torna com a activitat complementària a Smiley: després de l’amor, que té prevista l’estrena el proper 16 d’octubre al Teatre Aquitània. Per altra banda, aquesta serà l’única oportunitat de veure l’obra de Guillem Clua mereixedora de tres Premis ButacaSmiley: una història d’amor.

En forma de lectura dramatitzada recordarem la història on vam conèixer per primer cop els seus protagonistes: l’Àlex i el Bruno amb el seu elenc original: Ramon Pujol i Albert Triola.

Estrenada el 2012 a la Sala Flyhard, traduïda a un munt de llengües i produïda amb gran èxit a països com Xile, Uruguai, Austràlia o Singapur, Smiley: una història d’amor és mereixedora de tres Premis Butaca i altres guardons internacionals.

Aquesta comèdia romàntica mostra amb humor les pors a les quals ens enfrontem quan ens enamorem, explora com ens han canviat les noves tecnologies a l’hora de lligar i disecciona amb precisió les relacions afectives dins la comunitat gai de Barcelona.

4 d’octubre – 12.00 h
Barri de la Vila de Gràcia
Lectura dramatitzada

Smiley: una història d’amor

Dramatúrgia i direcció: Guillem Clua
Repartiment: Albert Triola i Ramon Pujol
Disseny cartell: Alfonso Casas