'Tothom ho sap', una perla més de La Perla 29 que parla de Cohen

Del 24 al 27 d’octubre arriba una proposta insòlita que sembla pensada per a escenaris fascinants com ho és el de la Biblioteca de Catalunya. Es diu Tothom ho sap, reuneix quatre cracks escènics (Marta Marco, Ernest Villegas, Montse Vellveí i Marc Serra) i els converteix en el grup Els Cohen per presentar un concert-homenatge a Leonard Cohen: “bàsicament per deixar de fer-ho a la dutxa!”, diu Villegas. Hi ha cançons de Cohen, però també mencions del seu testimoni, les seves entrevistes i els seus poemes.

Marta Marco ens sorprendrà amb el violoncel i en Marc Serra -ja no ens sorprendrà perquè és omnipresent- hi posarà la guitarra. Montse Vellvehí i Ernest Villegas es cuiden de la interpretació dels textos i cançons amb les seves veus.

HO DIUEN ‘ELS COHEN’
“Si algú ens preguntés que és Tothom ho sap, podríem definir-lo com un espectacle de petit format on intentem compartir amb el públic l’univers Cohen, el més conegut, com són potser les seves cançons, i el més desconegut, el seu testimoni, les seves entrevistes, els seus poemes. Una vegada més l’univers Cohen també ens ha portat a construir un espectacle que podria definir-se com un recital poètic-musical, o bé com una lectura acompanyada de música. Com passa amb el poeta és díficil quedar-se amb una única definició. Moltes vegades hem escoltat cançons com Suzanne o The partisan, però hem pogut de veritat deleitar-nos en cadascuna de les paraules, de la seva poesia? Doncs aquí intentem que les paraules del poeta ens ressonin per dins. I per fora.

Un recital bonic, delicat i emotiu, fet amb molta cura, a partir de l’univers de Leonard Cohen. Una delícia nascuda de manera espontània dins les entranyes de la Biblioteca que ara tenim moltes ganes d’ensenyar-vos!”

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021