El grup vocal, participant de l’Oh Happy Day, presenta un espectacle ple de llum i màgia que combina les cançons més significatives fetes al programa amb nous temes incorporats al repertori.

Després de l’èxit en l’estrena, Veuscomsí torna però aquesta vegada a l’Eixample Teatre amb una funció aquest divendres 5 de gener a les 20.30h. Les entrades es poden adquirir a través del web tiquetea o atrápalo.

Barcelona, 1 de febrer de 2016- Aquest divendres 5 de febrer, el grup vocal Veuscomsí porta el seu espectacle ·L·L·U·M· al Teatre de l’Eixample. La coral mostra un espectacle ple de llum i màgia que combina les cançons més significatives fetes al programa Oh Happy Day amb nous temes incorporats al repertori.

“És un espectacle on les emocions i els sentiments jugaran amb un pes molt important per fer-nos viatjar pel món dels Veuscomsí” explica Mateu Bauçà, director musical del cor. És per aquest motiu que el conjunt aposta per música en directe, amb un pianista, una violinista i un percussionista, i incorpora noves cançons com Zombie de The Cranberries o Amor Particular de Lluís Llach, que s’afegiran als èxits del seu pas pel programa com Pa amb oli i sal, La petita rambla del Poblesec o The Circle of Life.

Aquesta és la segona vegada que Veuscomsí porta a l’escenari L.L.U.M després d’exhaurir entrades en l’estrena al T eatre Eòlia fa dues setmanes. De fet, des de la seva sortida del programa musical, el grup vocal no ha parat ja que ha cantat amb Cesk Freixas i Blaumut, ha participat en el Festival Pro-Ajuda pels Refugiats Sirians a Vallromanes i ha fet diferents concerts per a les Nacions Unides, els Voluntaris del CAAC de Barcelona i el Mercat de Sants, entre d’altres.

A més, Veuscomsí ja està preparant altres concerts dels quals anirà publicant les dates al seu web i a la seva pàgina de facebook.

  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón
  • Paco Ibáñez