La Sala Trono Armanyà, de Tarragona, convida tothom a formar part de la seva família. I, com sol passar als nuclis familiars que s’entenen bé, uns s’ajuden als atres de la manera que els és mes possible i priftsa. En aquest sentit, la Sala trono ofereix als seus ‘familiars’ importants descomptes. Us reproduïm el seu comunicat:

Per facilitar la compra d’entrades, l’acomodació i el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social, ELS CODIS D’AMIC DE LA TEMPORADA 2020/21 DE LA SALA TRONO ESTARAN ASSOCIATS A UNA UNITAT FAMILIAR.

Us assignarem el mateix codi de descompte a tots els membres d’una unitat familiar perquè pugueu seure juntes i comprar les entrades amb la reducció de preu en el mateix procés de compra. El codi anirà associat a una representant de la unitat familiar que serà qui rebrà el codi de descompte i haurà d’abonar la quota anual de tots els membres.

La quota de 10€ per donar-se d’alta d’Amic de la Sala Trono s’aplicarà a cada membre de la unitat. Per exemple, si sou 4 membres, el codi us permetrà comprar fins a 4 entrades amb descomptes en cada espectacle de la temporada i, per tant, la quota única que haurà d’abonar la representant de la unitat serà de 40€.

Hem habilitat aquest breu formulari per recollir la informació de les unitats familiar d’Amics de la Sala Trono. Necessitem que l’ompliu que poder activar el vostre codi nou.

 

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània